Echipa Contabilii.ro

Revista PRACTICI CONTABILE / Abonamente pentru anul 2011

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Revista PRACTICI CONTABILE

Din Respect pentru Contabil. Din Respect pentru Contabilitate

 

 

50 PAGINI LUNAR. IN FORMAT PDF. SE DISTRBUIE NUMAI PRIN ABONAMENT ANUAL.

INFORMATII UTILE. SFATURI PRACTICE. MONOGRAFII CONTABILE. LEGISLATIE COMENTATA. JURISPRUDENTA.

 


 

 

Despre revista:  Aparuta pe piata de specialitate la inceputul anului 2008, revista si-a castigat repede un loc pe biroul profesionistului economist. Desi initial, a fost gandita ca un produs destinat in exclusivitate contabilului, continutul a fost dezvoltat, astfel incat acum ea se adreseaza celor care sunt interesati de contabilitate, taxe si impozite, salarizare, resurse – umane, noutati legislative in domeniul economic, management, diagnostic al afacerii, controlling financiar, drept fiscal.

 

 

Revista PRACTICI CONTABILE

ISSN 1844 – 1521

 

 


Sectiunile cuprinse in revista:

 


d'ale monitorului oficial. noutatile & modificarile legislative. modul de aplicare in practica. 

 

contabilitate. practici si tehnici contabile aplicate. monografii contabile pe tipuri de activitati. invatam sa citim situatiile financiare anuale, indicatorii economici. proceduri de control intern si audit intern aplicate la nivelul unei firme. guvernanta corporativa. citim despre reglementarile contabile aplicate in tarile din Uniunea Europeana. suntem informati in permanenta despre modificarile legislatiei contabile si corelarea acestora cu celelalte prevederi existente. 

 

taxe si impozite. tratamente fiscale pentru spete intalnite in practica. invatam cum sa tratam fiscal o situatie intalnita.

 

jurisprudenta. practica judiciara. 

 

IAS/IFRS. de la teorie la practica. invatam sa aplicam un standard de contabilitate in practica. suntem la curent cu modificarile si completarile IAS/IFRS. invatam despre raportarile financiare in contextul situatiilor financiare individuale si consolidate. 

 

intrebari si raspunsuri la problemele ridicate de dumneavostra. spete de caz.

 


Abonamentul pentru anul 2011

(12 luni) la revista Practici contabile in format electronic

pret 100 lei

 

VA MULTUMIM PENTRU INTERESUL DUMNEAVOASTRA!

 


 
ECHIPA PRACTICI CONTABILE
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Tel. 0740.750.614